Legenda spune că nunţile la restaurantul Hanul Cavalerului ar ţine ca în poveşti, 3 zile şi trei nopţi! N-o fi chiar asa, însă negreşit veţi trăi o noapte pe care nu o s-o uitaţi toată viaţa! Aşadar, după cununie, botez purcedeţi spre Hanul Cavalerului să petrecem împreună!

O nuntă, cumetrie, aniversare,  fără un meniu sănătos care să le dea invitaților energie pentru hore, sârbe și alte dansuri nu se poate pomeni. În restaurantul nostru vei avea la nunta ta meniuri personalizate, în funcție de preferințele tale și ale invitaților și un bucătar șef dedicat evenimentului tău, care să prepare cele mai gustoase preparate, de orice fel ar fi ele. Cum nimic nu e mai bun pe lumea asta ca un pahar de vin lângă o friptură savuroasă si o companie placuta!

RESTAURANT

Serviti masa la noi

Asezat departe de zgomotul orasului in vaile dintre doua sate moldovenesti, renumite pentru traditia si harnicia gospodarilor, pe drumul ce leaga Onestiul de Bacau, Hanul Cavalerului  vine sa ofere drumetului adapost, hrana si veselie.

BUCURATIVA DE CELE MAI BUNE RETETE

Restaurant & Bar

0
Camere
0
Locuri terasa
0
Locuri Restaurant
“Restaurantul Hanul Cavalerului si-a deschis portile in anul 2015 si de la bun inceput a reprezentat locul in care bucataria traditionala romaneasca a fost placut completata de autenticitatea decorului moldovean.”

HANUL CAVALERULUI

“Mancarea este excelenta si personalul prietenos! Recomand cu inceredere si nu veti regreta!!!”

Ionut Pintoiu

“Unul dintre cele mai bune restaurante din tara. Mancarea de nota 10.”

Vlad Andrei